Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés és Szállítás

Fizetési feltételek:

Ön három fizetési mód közül választhat. A fizetés történhet: előutalással, készpénzzel illetve utánvéttel. Az átvétel módja pedig vagy személyesen, vagy pedig kiszállítással történhet.

  • 1. Előre utalás.

Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetésre. Ebben az esetben kérjük a megrendelés szerinti végösszeget a Szolgáltató 68800082-11072353 számú bankszámlájára átutalni, miután a szolgáltató megküldte az utaláshoz szükséges előleg számlát. Előre utalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

  • 2. Készpénzes fizetés.

Ön a Szolgáltató telephelyén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a fizetést követően kerülhet sor.

  • 3. Utánvétes fizetés.

Ön a megrendelt termék átvételének helyszínén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel, magyar forintban van lehetőség. Az átvételre a számlán szereplő összeg jóváírását követően kerülhet sor.

Szállítási feltételek:

Ön két lehetőség közül választhat a termék átvételét illetően. Kérhet személyes átvételt vagy kiszállítást.

  • 1. Személyes átvétel.

Ön a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén, melynek címe: 4320 Nagykálló, Simonyi J. u. 60. Az átvétel időpontjáról a szolgáltatóval szükséges egyeztetni.

  • 2. Kiszállítás.

Kérésére a Szolgáltató díjmentesen vállalja a megrendelt termék kiszállítását az Ön által megadott magyarországi szállítási címre. A kiszállítás pontos dátumáról a Szolgáltató e-mailben vagy telefonon értesíti Önt.