Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

LG

Hogyan működik a THERMA V R32 Split?
Hőforrásként külső levegőt és elektromos áramot használ, így gondoskodik a fűtésről és a használati melegvízről.

Megbízható fűtés
A THERMA V R32 Split megbízhatóan biztosítja a belső helyiség fűtését még akár –25 °C-os, szélsőséges időjárási viszonyok esetén is.

Forradalmi R1 kompresszor
A THERMA V R32 Split forradalmi R1 kompresszorral működik. A korszerű kompresszornak köszönhetően a készülékek kiemelkedő hatásfokkal és megbízhatósággal rendelkeznek. Ezenfelül a kompresszor már szélesebb, 10 Hz és 135 Hz közötti frekvenciatartományban szabályozható.

Környezetvédelmi szempontból fenntartható hűtőközeg
Az R32-es hűtőközeggel működő LG Therma V R32 Split a környezet védelemének figyelembe vételével is kifejezetten energiatakarékos berendezés.

Intelligens fűtésszabályozás
A jól átlátható felhasználói felület egyszerű és gyors, egyérintéses használatot tesz lehetővé, és a felhasználók a saját életstílusuk alapján állíthatnak be használati sémákat. Az energiafelhasználás napi vagy havi nyomon követésével pedig a fogyasztás hatékonyan kézben tartható.

Okostelefon segítségével bárhonnan vezérelhető
Az LG ThinQ™ alkalmazással a felhasználók a fűtési rendszert bárhonnan, bármikor egyszerűen szabályozni tudják. A fűtési rendszer távoli elérhetősége maximális komfortélményt biztosít a felhasználóknak

Könnyű és rugalmas üzembe helyezés
A THERMA V R32 Split könnyen és rugalmasan telepíthető bármilyen típusú lakóépületben. A beltéri egység beépített vizes alkatrészei* miatt a telepítés sokkal könnyebb, és rövidebb idő alatt elvégezhető. Továbbá a hűtőközeg-vezetékek akár 50 m-re is elvezethetők.

Üzembe helyezés előtti beállítás
Az üzembe helyezők az LG Heating Configurator használatával az irodájukban előbeállítást végezhetnek, és az adatokat elmenthetik memóriakártyára. A helyszínen ezt követően a memóriakártyát egyszerűen a távirányító hátuljába helyezve aktiválhatók a konfigurációs adatok. Ezzel az üzembe helyezés gyors és egyszerű.

Egyszerű és gyors hibafelderítés
A vezérlő akár 50 eseményt is képes eltárolni, így az előzményekből könnyen beazonosítható a hibás működés vagy meghibásodás oka.

Nincs megjeleníthető termék.