Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

D-Thermo-Tech Kft. az általa leszállított, valamint telepített berendezésekre

LG klíma
36 hónap teljeskörű garancia
10 év kompressszor garancia
Feltétele: Évi kétszeri karbantartási munkalappal vagy számlával igazolt karbantartás és a garanciafüzet pontos kitöltése esetén.

Midea klíma
24 hónap teljeskörű, termék regisztrációt követően további 36 hónap teljes körű garancia
Feltétele: Évi kétszeri karbantartási munkalappal vagy számlával igazolt karbantartás esetén.
A termék regisztráció a midea.hu oldalon tehető meg.

Cascade klíma
24 hónap teljeskörű, termék regisztrációt követően további 36 hónap teljes körű garancia
Feltétele: Évi egyszeri karbantartási munkalappal vagy számlával igazolt karbantartás esetén.
A termék regisztráció a cascadeklima.hu oldalon tehető meg.*

Samsung klíma
12 hónap teljeskörű, termék regisztrációt követően további 36 hónap kompresszor és 24 hónap teljes körű garancia
Feltétele: Évi egyszeri számlával igazolt karbantartás és a regisztracio samsung.hu oldalon valótermék regisztráció esetén.

Daikin klíma
36 hónap teljeskörű garancia
Feltétele: Évi kétszeri karbantartási munkalappal vagy számlával igazolt karbantartás és a garanciafüzet pontos kitöltése esetén.

Amennyiben garanciális igénye merülne fel a telepítést végző szakcéggel vegye fel a kapcsolatot!

A telepítést csak jogosítványokkal (zöldkártyával) rendelkező céggel végeztesse, mert a garancia érvényét veszti.

Kérjük a vásárlás után a mellékelt kezelési utasítást és a garanciafüzetet olvassa el!

 

Miért van szükség a klíma karbantartására?

A hűtési szezon alatti működtetés során a klímaberendezés jelentős mennyiségű, a levegőben megtalálható szennyeződést szív magába. A split klíma beltéri egységében különböző szűrők, ionizátorok találhatók, melyek feladata a szennyeződések, pollenek, házi por és atkák kiszűrése, hogy a levegő minőségét mintegy légtisztító berendezésként folyamatosan kondicionálja, javítsa, ezáltal is fokozva a lakásunk komfortérzetét a nyári kánikulában.

Ha tüzetesebben megvizsgáljuk a klímaberendezésünk beltéri egységét, akkor láthatjuk, hogy egy egyszerű, viszonylag finom porszűrő takarja a hőcserélő teljes felületét. Ezen a szűrőn a nagyobb szemcséjű por és szöszök fennakadnak, viszont a finomabb szennyeződések átjutnak rajta és egy részük távozik a lakásból a cseppvízzel. A maradék pedig biofilmet hoz létre a hőcserélőn és a klíma cseppvíztálcájában.

A hőcserélőn kicsapódó nedvességen ez az apró méretű, szerves anyagokból álló szennyeződés megtapadhat, és ha nem tisztítjuk, kezeljük, akkor melegágya lehet a különböző gombáknak, penésznek, baktériumoknak.

Az elhanyagolt, nem szakszerűen és a kellő rendszerességgel tisztított split klíma beltéri egységek belső felületén, ventilátorán, csepptálcájában lerakódott szennyeződésen a párás, sötét környezetben kialakulnak a baktérium-, gomba-, penésztelepek, melyek a készülék elindításakor, működésekor a helyiség levegőjébe juttatják a kórokozók hadát, majd onnan a szemünkbe, orrunkba, tüdőnkbe jutva olyan légúti betegségek kialakulásának kockázatát növelik, mint az allergia, asztma, legionellózis stb.

Az így kialakult penészréteg rendkívül erősen allergén port kever a hűtendő levegőhöz. A klíma bekapcsolásakor a következő allergiás reakciókat észlelhetjük: vörös, égő szem, tüsszögés, köhögés, súlyosabb esetben pedig légszomj.

Ezt a jelenséget hívhatjuk klímaallergiának is, ami minden esetben a karbantartás mellőzésével alakul ki az idők során.

A hűtött levegő egy megfelelően karbantartott klímaberendezés esetében nem okoz semmiféle allergiás tünetet, csakis a levegőbe kevert mikroszkopikus spórák és allergén szerves anyagok jelenléte.

A split klíma szakszerű tisztítása megakadályozza, hogy a készülékben egyébként legtöbbször ideális életkörülményekre lelő mikroorganizmusok megtelepedjenek, elszaporodjanak, és a berendezések által folyamatosan keringetésre kerüljenek az anyagcseréjük melléktermékeivel együtt a beltéri levegőben. A legelterjedtebb (penész)gomba fajok (aspergillus, penicillum) mellett baktériumok is megjelennek a beltéri egységek hűtőbordáin kialakuló vékony filmrétegen, illetve a cseppvíz-tálcán. A legismertebb, kifejezetten a légkondicionálókhoz köthető baktériumtörzs a legionella, amely atípusos tüdőgyulladást okozhat.

 

3 ok amiért ne halogassa a klímatisztítást:

Betegségek telepedhetnek meg a klímájában és azokat

szétáraszthatja otthonában!

Nem megfelelően működik klímája és késöbb veszi csak észre,

hogy horribilis költségekkel járt az eddigi üzemeltetése!

Elveszíti a garanciát ha az éves ellenőrzést kihagyja!

Ússza meg a kellemetlenségeket és hívjon Minket!

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Karbantartási időpontért hívja a +36 70 636 49 00 – ás telefonszámot.

 

Karbantartási áraink (2021-es árak)

                                                                             2,5-5,3 kW                                                                      5,5-10 kW

 

oldalfali berendezés                                           nettó 12000                                                                      nettó 14000

kazettás                                                              nettó 14000                                                                      nettó 16000

légcsatornázható                                                nettó 20000                                                                      nettó 28000

hőszivattyú                                                                                              nettó 40000

folyadékhűtő                                                                                           nettó 40000-től

fan-coil                                                                                                    nettó 8000-től

 

A megadott árak munkaidőben 8-16 óra között, valamint a kedvezményes időszakban érvényesek. Amennyiben túraútvonalal megoldható a karbantartás, kiszállási díjat nem számolunk fel.

Karbantartási listaárainkból 50 % kedvezményt biztosítunk minden évben januártól április végéig